Ústecký kraj - Od sobotního odpoledne do neděle řešili hasiči v Ústeckém kraji kvůli počasí šest desítek událostí spojených s  odstraňováním spadlých stromů, větví a pročišťování ucpaných odtoků a kanálových vpustí. 

Jeden ze zásahů na Děčínsku. Foto: Tomáš Straka / edecinsko.cz

"Ve 25 případech byla nahlášena voda převážně ve sklepech domů. Hasiči vodu většinou odčerpali, na některých místech odtekla sama," dodal k událostem během rušného víkendu mluvčí hasičů v kraji Lukáš Marvan.

Na Chomutovsku čerpali hasiči na 4 místech, stromy odstraňovali z komunikací na 5 místech, na jednom místě upevňovali billboard.

Na Děčínsku čerpali hasiči vodu na 2 místech, stromy a větve odstraňovali z komunikací na 9 místech, na dvou místech stromy spadly nebo hrozily pádem na elektrické vedení a na dvou místech hrozily pádem na budovu.

Na Litoměřicku čerpali hasiči vodu na 5 místech, spadlé stromy odstraňovali na 5 místech, na dvou místech visel strom na drátech elektrického vedení.

Na Mostecku odstraňovali hasiči dva spadlé stromy na komunikaci.

Na Teplicku čerpali hasiči vodu na 6 místech, spadlý strom odstraňovali na 3 místech.

Na Ústecku hasiči čerpali vodu na 1 místě a odstranili dva spadlé stromy.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru