Ústí nad Labem – K velmi neobvyklému případu vyjížděli strážníci a hasiči v Ústí nad Labem. Zachraňovali zraněnou krávu, která spadla do betonového schodiště.

Kráva uvězněná na úzkém schodišti. Foto: Měp Ústí nad Labem

Případ se stal v ústecké ulici Pod Svahem. Městská policie se o zvířeti, které se pádem zranilo a krvácelo, dozvěděla z telefonátu na tísňovou linku. Když strážníci přijeli na místo, tak zjistili, že kráva spadla do schodiště, které je umístěno pod úrovní terénu a tvoří koryto. Hlídka vlastními silami neměla šanci zvíře z pasti vyprostit. Na místo byli proto přivoláni hasiči, kteří mají pro tyto případy odpovídající techniku a společně se strážníky krávu vytáhli zpět na pozemek domu. Ke zraněnému zvířeti byl posléze přivolán i veterinář.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru