Bílina - Vzlet vrtulníku letecké záchranky na bílinské sídliště SUNN si vyžádal kolaps 83leté ženy, která dnes, tedy v úterý dopoledne pochovala svého syna. Odpoledne ji poté pravděpodobně žalem puklo srdce. Ke zkolabované seniorce do jejíhio bytu spěchala i letecká záchranná služba. Bohužel se ani jí ženu oživit nakonec nepodařilo.

Ilustrační snímek bílinské pohřební služby. Foto: Jan Vraný

Vzlet vrtulníku na sídlišti přilákal velké množství tamních obyvatel. Státní policisté i strážníci tak měli plné ruce práce, aby "diváky"  drželi v dostatečné vzdálenosti od stroje. Ani po dlouhých minutách pokusu o resuscitaci ženy se lékařům nepodařilo 83letou seniorku přivést k životu. 

Osádka vrtulníku se tak vrátila zpět na základnu. Rodinná tragédie je o to horší, že žena se vrátila z pohřbu svého syna a o několik hodin později sama zemřela. Pravděpodobně zkolabovala zármutkem. Policisté nařídili pitvu, která objasní přesnou příčinu jejího úmrtí.

VIDEO ZE VZLETU VRTULNÍKU V BÍLINĚ:

 

 

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru