Oldřichov - Smrtí přibližně sedmdesátiletého muže skončil dnes po poledni střet s osobním vlakem na kolejišti poblíž vlakového nádraží v Oldřichově. Chodec na trati následkům těžkého zranění na místě podlehl. Tragickou událost potvrdil mluvčí teplické policie Dan Vítek s tím, že policisté zatím totožnost mrtvého muže neznají. Neměl u sebe totiž žádné doklady.

Drážní hasiči pomáhají odnášet tělo mrtvého mjuže do pohřebního vozu. Foto: Jan Vraný

Železniční trať v úseku Oldřichov - Řetenice musela být zcela uzavřena přibližně na jednu hodinu. Odpoledne poté byla zprůjezdněna alespoň jedna kolej. I tak ale řada vlaků nabrala velká zpoždění. Podle mluvčího teplické policie Dana Vítka vyšetřuje smrt muže kriminální policie. Zatím není jasné, jestli šlo o sebevraždu nebo nešťastnou náhodu.

VIDEOREPORTÁŽ Z TRAGICKÉHO STŘETU:

Videoreportáž z místa tragédie: Jan Vraný/e-teplicko.cz

Na místě tragdie zasahovali také drážní hasiči, kteří pomohli posléze pohřební službě přenést tělo mrtvého do pohřebního vozu. Ke střetu totiž došlo přibližně 300 metrů od železničního objektu, kde chodci nemají co dělat. 

Příčina smrti zatím neznámého muže důchodového věku je stále v šetření policie i drážní inspekce.

FOTOGALERIE:

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru