Ilustrační foto
Ilustrační foto
Výlety

Kadaň - Historické centrum Kadaně nabízí a odhaluje návštěvníkům mnoho krás a zajímavých míst. Něco tajemného ale také ukrývá a střeží.

Na rozdíl od lounského fantoma (o netradičním výletu píšeme zde) na vás zde čeká něco zcela jiného. Vydejte se proto po zbrusu nové trase v edici TRIPPER a objevte místo, kde je uložen a pečlivě střežen kadaňský poklad. Pokud překonáte všechny nástrahy, které vám tvůrci výletu do cesty připravili, splníte zapeklité úkoly a dokážete z šifrovací tabulky vyluštit zakódované souřadnice pokladu, pak si z něj kousek můžete odnést s sebou domů.


Objednávat můžete zde


Pokud by pro vás některý úkol byl příliš těžký nebo jeho splnění by znemožnilo třeba poničení některé pamětní desky, nezoufejte a pokračujte směle k cíli. Po dokončení celé trasy vám v místním infocentru ochotně pomohou s chybějícími částmi mozaiky, případně budete moci pracovníkům přímo z trasy zavolat a požádat je o radu. Hlavně se nevzdávat a vytrvat až do konce.

2103kadan02

A ani po samotném úspěšném nalezení pokladu zábava nekončí. Na předem určeném místě si budete moci vyfotit a pomocí QR kódu fotografii přímo zaslat do soutěže na facebookovém profilu. A TRIPPER má pro vás na svých webových stránkách www.tripper.cz ještě připravenou tajnou sekci, do které můžete nahlédnout s pomocí vyluštěného hesla a vytisknout sobě i těm nejmenším účastnický diplom jako památku na jedno báječné společně prožité odpoledne v Kadani.

Hodně zábavy a veselých zážitků při hledání kadaňského pokladu vám přeje tým TRIPPER.cz

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru