TIP NA VÝLET: Zažijte tropický déšť v druhohorním pralese s dinosaury, ochlaďte se u mamutů
Dinopark v Plaza Liberec. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Liberec – Zřejmě nejhezčí dinopark v Čechách najdete v Liberci. Vedle toho ostravského na Moravě patří mezi nejlépe hodnocené u nás. A spoustu zábavy si tam užijete i při špatném počasí. Celý se totiž nachází pod střechou.

Dinopark najdete v centru města v nákupním centru Plaza Liberec. Uvnitř, kromě modelů dinosaurů, najdete pravěký druhohorní prales s bouřkou a opravdovým deštěm, děti si mohou projít stezku pro odvážné, svoji hbitost a zručnost si procvičí při prolézání lasery prošpikovaného pralesa. Některé exponáty jsou pohyblivé.

V libereckém dinoparku se nesetkáte ale jen s dinosaury, zavítáte také do doby ledové. A když budete u mamutů a jejich pravěkých lovců, opravdu pocítíte výraznější chlad než ve zbytku expozic.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=oR0PfUJy4uw

V ceně vstupného (dospělý 150, děti od 3 do 15 let 100 Kč) je také 4D kino či dětské hřiště. Až do konce prázdnin je otevřeno od devíti ráno do osmé večerní. Malá rada: Až budete platit vstupenku, řekněte si na kase o prodloužení parkování zdarma. Ve večerních hodinách po uzavření pokladen už se vám to nemusí povést.

A jak je to s časovou náročností? Půlden tam s dětmi strávíte jak nic. Někteří návštěvníci hodnotí ceny v dinoobčerstvení jako vyšší, nám se zdály přiměřené a srovnatelné s cenami v jiných dětských zábavních centrech.

360° foto

Fotogalerie

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru