TIP NA VÝLET: Nad Mostem vznikla nová vyhlídka! Vidíte město i Středohoří
NÁVŠTĚVNÍKŮM NIC NEBRÁNÍ V ÚŽASNÉM VÝHLEDU. FOTO: E-DENÍKY.CZ
Výlety

Most – V rámci budování nových turistických tras na Resslu pro rodiny s dětmi vznikla i nová vyhlídka. Nachází se nad vodárnou a skýtá pohledy na město Most i kopce Českého středohoří.

Kromě vyhlídky buduje město na Resslu i dva naučné okruhy. „V rekreačním areálu stavíme novou naučnou stezku. Bude mít dva okruhy, jeden delší a jeden kratší. Práce by měly být hotové koncem března,“ říká primátor Mostu Marek Hrvol. 

Na obou okruzích vzniká řada zastavení s herními prvky z přírodních materiálů. Děti najdou na Resslu třeba prolézačku, naučné panely nebo několik klouzaček. U velkého mraveniště na ně čekají zástupci hmyzí říše v nadživotní velikosti.

Kratší stezka bude zaměřena primárně na děti předškolního věku, delší na děti do zhruba 10 let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru