Seiffen – Chcete zajímavý tip na výlet a nechcete se omezovat jen Českou republikou? V německém Seiffenu v Krušných horách, kousek od hranic, se nachází v rodinném podniku zábava pro celou rodinu na velkou část dne.

V městečku v ulici Bahnhofstrasse najdete v areálu Seiroba jak 733 metrů dlouhou dráhu, tak několik velkých modelových železnic na 450 metrech čtverečných, včetně jedné venkovní. Malé děti se určitě zabaví na zážitkových atrakcích na neobvykle uspořádaných dětských hřištích.

Zábava není zadarmo. Za vstup k vláčkům zaplatí dospělí 4 eura, dítě od 4 let o euro méně. Venkovní železnice se vám rozjede po vhození padesáti centů. Bobová dráha je bezplatná pro děti do pěti let, od pěti do sedmi let stojí jedna jízda jedno euro, starší děti platí dvě a tři eura si musí připravit všichni starší patnácti let a dospělí. Při více jízdách klesy příjemně klesají. Rodiny mají na vše slevy.

A ještě jedna zajímavost: Pokud si zajdete na jídlo, občerstvení vám ke stolu také přiveze vláček. Více info najdete zde: www.seiroba.de.

Video

https://www.youtube.com/watch?v=HDKfo84RSUw

Fotogalerie

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru