Tip na rodinnou zábavu: Navštivte senzační 3D bludiště v Oseku, kam jezdí lidé i přes půl republiky
Foto: Olga Markuzziová
Výlety

Osek - Na kraji Oseka, nedaleko městského úřadu, na konci Zahradní ulice, můžete zažít skvělou zábavu, a to doslova pro celou rodinu. Procházejte se okolo rybníka Osek, milovníky rybolovu jistě potěší možnost rybaření, můžete procvičit různé části těla na workoutových hřištích, která jsou zde k dispozici, milovníci prkýnek na kolečkách jistě využijí skatepark, ale co vám chceme dnes představit, je bludiště 3D v korunách stromů. Navštěvují jej lidé z různých koutů naší republiky, tak si ho nenechte ujít ani vy.

 

Bludiště vlastí Město Osek a stará se o něj místní Správa městských sportovišť. Jedná se o atrakci vytvořenou z lanových prvků, jištěnou sítěmi. Visí několik metrů nad zemí, připevněné na kmenech a v korunách stromů, v různých výškách, obsahuje 14 rozmanitých lanových překážek a 15 přestupových domečků. Vstupuje se do něj po točitém schodišti.

Kromě toho, že při chůzi se vám podlaha hýbe se strany na stranu, cestou musíte zdolat několik překážek, pro někoho bude nutné překonávat i strach z výšky, a to ve dvou úrovních. Přitom jste stále v bezpečí, není nutné žádné jištění a hlavně se u toho skvěle bavíte.

1905bludiste1

Foto: Olga Markuzziová

„Je to tady moc fajn, chodíme sem pravidelně, děti se tu vždy vyřádí a moc je to baví. Už si sami říkají, že chtějí do sítí, když jdeme ven. Protože bydlíme v Oseku, máme to levné, takže se ani nemusím bát, že nám časté procházky tímto směrem vlezou do peněz,“ uvedla jedna z pravidelných návštěvnic 3D bludiště.

Zábavu na 3D bludišti si mohou užívat opravdu všichni, kteří mohou chodit, ti malí, do výšky 140 cm jen v doprovodu rodičů, ostatní neomezeně, jen ti vysocí, přes 190 cm musí být opatrní, aby se cestou neuhodili do hlavy.

Otevřeno teď mají od pondělí do pátku od 14 do 18 hodin, v sobotu a neděli a také o svátcích od 10 do 18 hodin. Od června až do konce prázdnin pak bude otevírací doba prodloužená ve všední dny do 19 hodin a o víkendu do 20 hodin. Vstupné je 50 korun na osobu, Osečtí platí jen 50 korun na celou sezonu. Objednané skupiny nad 10 osob platí je 30 korun na osobu. V místní pokladně je k dispozici i občerstvení a v okolí pak k posezení lavice se stoly.

Více informací najdete zde. 

1905bludiste2

Foto: Olga Markuzziová

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru