360° FOTO: Ikonické pohledy na náš kraj. Úchvatný výhled z Pastýřské stěny
Výhled na děčínský zámek a řeku Labe. Foto: Oldřich Hájek
Výlety

Děčín - Zřejmě nejúchvatnější pohled na město Děčín a jeden z nejhezčích výhledů v Ústeckém kraji vůbec – to nabízí Pastýřská stěna. My se na strmou pískovcovou skálu sahající až 160 metrů nad hladinu řeky Labe, která se klikatí v údolí, podívali s naší 360° kamerou.

Pojďte se s námi podívat na nejfotografovanější místa našeho kraje. Až do konce letních prázdnin budeme přinášet tipy na výlety i s místy, kde vytvořit nejpůsobivější fotografie, abyste měli na co vzpomínat.

Některá místa jsou notoricky známa, stala se doslova ikonami místních fotografů a turistů. Jiná možná pro vás budou novinkou, nabídnou ale stejně zajímavé pohledy do našeho regionu.


Již jsme psali


Na Pastýřskou stěnu se můžete vydat od Tyršova mostu po značce, autem můžete dojet k zoologické zahradě, odkud je to pěšky už jen kousek lesem, nebo můžete dojet až přímo k restauraci.

Odvážlivci mohou zdolat Pastýřskou stěnu po via ferratě v několika obtížnostech, z nichž tu nejzákladnější by měl zvládnout každý.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru